Over ons

BEL ONS VOOR INFO OF BIJ EEN OVERLIJDEN

055 3014299

  • persoonlijk
  • betrokken
  • kleinschalig
  • integer
  • kostenbewust
  • flexibel
  • milieubewust

"Graag willen we jullie hartelijk bedanken voor de inzet en betrokkenheid voorafgaand en tijdens de crematieplechtigheid van mijn broer. Wij hebben jullie inzet als heel fijn ervaren. De wijzigingen in het programma tot aan de laatste dag aan toe, de betrokkenheid, het verloop van de crematie-plechtigheid inclusief het fijne voorzitten ervan; het is allemaal vlekkeloos verlopen. Nogmaals hartelijk dank daarvoor, ook namens mijn familie”.

 

- GvL Woudenberg

over Dave van Santen Uitvaartverzorging

Dave van Santen is zelfstandig onafhankelijk uitvaartondernemer gevestigd in Apeldoorn en met een gedegen opleiding en jaren ervaring als uitvaartverzorger. Een integere persoonlijkheid, serieus, betrokken en van nature sensitief. Denkt mee, inspireert, en draagt ideeën aan. Want er zijn veel zaken waar nabestaanden misschien liever niet mee bezig zijn.

 

Uitvaartverzorger Dave van Santen en zijn vrouw Dorien zijn gespecialiseerd in eenvoudige piëteitsvolle uitvaarten. Je hoeft dus niet bang te zijn voor ineens een andere uitvaartleider. De begrafenis of crematie wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat je in alle rust de gelegenheid krijgt afscheid te nemen.

 

“Het verzorgen van een uitvaart is een hele dankbare taak en gelijktijdig uitdagend. Er moet in een korte tijd een hoop geregeld worden. Goed luisteren naar de wensen die er zijn, ook de onuitgesproken wensen, is daarbij heel belangrijk. Want de meesten weten niet wat er allemaal mogelijk is. En dan kom je tot een persoonlijk afscheid waar met een goed gevoel op terug gekeken kan worden. Het is voldoening gevend bij zo’n intieme aangelegenheid de nabestaanden tot ondersteuning te zijn”. Dave van Santen

Dave van Santen Uitvaartverzorging

Zuiderkerkplein 30

7331 AB Apeldoorn

info@uitvaartmetrespect.nl

telefoon dag & nacht 055-3014299 (b.g.g. 06-21234710)

©2015 Dave van Santen Uitvaartverzorging