Over ons

Over UITVAART met Respect

Persoonlijk, betrokken en ervaren

Wij zijn een zelfstandige, onafhankelijk uitvaartondernemer gevestigd in Apeldoorn en Rotterdam. Met een gedegen opleiding en jaren ervaring als uitvaartverzorger. Integer, serieus, betrokken en van nature sensitief. Wij denken mee, inspireren, en dragen ideeën aan. Want er zijn veel zaken waar nabestaanden misschien liever niet mee bezig zijn.

 

Wij zijn begonnen vanuit Apeldoorn en hebben inmiddels uitvaarten in heel Nederland mogen verzorgen. Sinds begin 2019 hebben we een fijne partner gevonden in het westen van het land. Ons team werkt daar vanuit Rotterdam.

Ons ervaren team staat voor u klaar ...

Team Apeldoorn-Veluwe
Gelderland, Overijssel en Utrecht

Team Rotterdam-Rijnmond
Zuid-Holland, West Brabant en Randstad

Dave en Dorien van Santen

 

Dave van Santen, uitvaartverzorger, houdt van mensen en van dieren. Luistert goed naar de wensen van nabestaanden bij het vormgeven van begrafenis of crematie. Denkt graag mee en draagt ideeën aan voor een waardige uitvaart. Zorgt voor veel rust en vertrouwen bij alle regelingen waar nabestaanden liever niet mee bezig zijn.

Veluwe en Midden Nederland

06-21234710

Kevin en Lauren Osterwalder

 

Kevin Osterwalder, uitvaartverzorger en boomchirurg. Houdt van mensen en van groen. Zeer ervaren begeleider van plechtigheden bij begrafenis en crematie. Optimistisch en opgeruimd, heel geruststellend wanneer er een afscheid verzorgd moet worden.

Rotterdam en West-Nederland

06-19246078

Ons werkgebied

Met twee vestigingen bestrijken wij een groot deel van het land, van Hoek van Holland tot Enschede.
Vanuit Apeldoorn ontzorgen wij families in Gelderland, Overijssel en Utrecht. Onze uitvaartverzorgers in Rotterdam werken in Zuid-Holland, West Brabant en de Randstad.

onze locaties

Uitvaart met Respect

Zuiderkerkplein 30
7331 AB APELDOORN

©2019 Uitvaart met Respect  - KVK 08079958  - IBAN NL25KNAB0257808868