Team Midden-Nederland

Uitvaarten in Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland

UITVAART met Respect team

Persoonlijk, betrokken en ervaren

Dave van Santen en zijn vrouw Dorien zijn zelfstandige, en onafhankelijk uitvaartondernemers gevestigd in Apeldoorn. Met een gedegen opleiding en jaren ervaring als uitvaartverzorger. Integer, serieus, betrokken en van nature sensitief.

 

Ieder mens is uniek en verdient een respectvol afscheid. Dave is betrokken bij alle regelingen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor ineens een andere uitvaartleider. De begrafenis of crematie wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat je in alle rust de gelegenheid krijgt afscheid te nemen.

Dave van Santen

“Het verzorgen van een uitvaart is een hele dankbare taak en gelijktijdig uitdagend. Er moet in een korte tijd een hoop geregeld worden. Goed luisteren naar de wensen die er zijn, ook de onuitgesproken wensen, is daarbij heel belangrijk. Want de meesten weten niet wat er allemaal mogelijk is. En dan kom je tot een persoonlijk afscheid waar met een goed gevoel op terug gekeken kan worden. Het is voldoening gevend bij zo’n intieme aangelegenheid de nabestaanden tot ondersteuning te zijn”

Wij staan voor u klaar vanuit Apeldoorn ...

Dave van Santen

Eigenaar en uitvaartverzorger

06-21234710

Dorien van Santen

Uitvaart assistent

email ons