Uitvaart voor elk Budget

Uitvaart binnen elk budget

Elders verzekerd?


U bent altijd vrij te kiezen door wie u de uitvaart wil laten verzorgen, ook als uw uitvaartpolis bij bijvoorbeeld Monuta, Yarden, Dela of PCHooft is ondergebracht.


Ook bij een polis in natura zal de verzekeraar een bedrag uitkeren. Wij kunnen hierbij helpen.


Hoewel voor velen een goed verlopen uitvaart belangrijker is dan geld, is het goed vooraf te weten wat de kosten zijn. Want een uitvaart is kostbaar.

Gemiddeld kost een eenvoudige uitvaart al gauw € 5.000,-. Een crematie is altijd goedkoper dan een begrafenis, want daarbij komen de kosten voor een eventuele grafsteen en het graf. Daarnaast zijn er vele factoren die de kosten van een uitvaart sterk beïnvloeden. Wilt u een eenvoudige uitvaart? Of juist een lange stoet volgauto’s? Ontvangt u een grote groep belangstellenden? U zult begrijpen dat de kosten voor een uitvaart voor iedereen anders zijn. Wij adviseren u graag om de optimale balans te vinden tussen een mooi afscheid en een verantwoord budget.

Respect voor uw budget

De tijd dat het budget niet bespreekbaar was ligt gelukkig ver achter ons. Aarzel dus niet om daarover vragen te stellen. Wij denken graag met u mee. U ontvangt van ons een heldere kostenopgave voorafgaande aan de uitvaart, zodat u weet waar u aan toe bent.  Neem contact met ons op voor een voorbespreking.


Opslag

Wij berekenen alleen de gemaakte kosten door, zonder buitensporige opslag. Denk bijvoorbeeld aan een grafkist. Er zijn modellen van duizenden euro's, maar het kan uiteraard ook voordeliger. Voor alle modellen geldt: de prijs van onze leverancier is ook úw prijs! Kijk bijvoorbeeld op www.uitvaartkist-online.nl, onze kistleverancier.


Beperkt budget, geen probleem!

Is uw budget beperkt? Ook dan zetten we uw wensen op een rijtje en kijken samen naar de mogelijkheden. Want ook binnen een beperkt budget is veel mogelijk. Een waardig afscheid hoeft niet per se duur te zijn. Wij hebben al diverse uitvaarten verzorgt voor een totaalbedrag van € 3.000,- of minder.


Wat u zelf kunt regelen

Veel kosten zijn afhankelijk van derden, zoals bijvoorbeeld het crematorium, de begraafplaats of het gewenste rouwcentrum. Maar het is ook mogelijk delen van de uitvaart zelf te regelen, zoals bloemen, het condoleanceregister en de rouwkaarten. Of denk aan het samenzijn in een favoriet restaurant. Wij spelen graag in op zulke persoonlijke wensen en komen met ideeën en alternatieven voor een persoonlijk afscheid binnen uw budget. 


Dave van Santen Uitvaartverzorging

Zuiderkerkplein 30

7331 AB Apeldoorn

info@uitvaartmetrespect.nl

telefoon dag & nacht 055-3014299 (b.g.g. 06-21234710)