Elders verzekerd

Elders verzekerd?
geen probleem

Heeft u een uitvaartverzekering, ook dan kunnen wij ontzorgen!

Hoewel U bent altijd vrij te kiezen door wie u de uitvaart wil laten verzorgen, ook als uw uitvaartpolis bij bijvoorbeeld Monuta, Yarden, Dela, Ardanta of PCHooft is ondergebracht.
Bij een polis in natura kan de verzekeraar een bedrag uitkeren. Dat vergt wel wat papierwerk.

Wij kunnen u hierbij helpen!


Natura-Uitvaartverzekering

Met deze verzekering koop je een basispakket aan diensten en goederen voor de uitvaart. De uitvaart wordt verzorgd door een uitvaartondernemer die door de verzekeraars is aangewezen. Als u er voor kiest om de uitvaart door ons te laten verzorgen, dan zal de verzekeraar een kapitaal uitkeren dat gelijk of lager is dan de waarde van uw natura-verzekering. Wij kunnen helpen bij deze procedure.
U betaalt hiervoor meestal een maandelijkse premie. Soms kan er eenmalig een bedrag worden gestort.


Kapitaalverzekering

Bij een kapitaalverzekering is een vast bedrag verzekerd. Dat bedrag wordt uitgekeerd zodra de polishouder overlijdt. De nabestaanden kunnen dat geld gebruiken om de uitvaart mee te betalen. De nabestaanden moeten zelf kiezen door welke uitvaartondernemer ze de uitvaart laten verzorgen. Het is niet verplicht om dit bedrag daarvoor te gebruiken.

U betaalt hiervoor meestal een maandelijkse premie. Soms kan er eenmalig een bedrag worden gestort.


Combinatie-verzekering

De combinatie-uitvaartverzekering is een combinatie van een natura- en een kapitaalverzekering. Er is sprake van een natura-uitvaartverzekering waarin standaarddiensten zijn opgenomen. Ook is een extra verzekerd kapitaal in de polis opgenomen voor het betalen van extra wensen. Dit type verzekering heeft dezelfde kenmerken als een natura-verzekering.

Natura-sommenverzekering

De natura-sommenverzekering kan gezien worden als een variant op de kapitaalverzekering. Er is sprake van een verzekerd bedrag, maar dit bedrag moet verplicht voor de betaling van de uitvaart worden gebruikt.

onze locaties

Uitvaart met Respect

Zuiderkerkplein 30
7331 AB APELDOORN

©2019 Uitvaart met Respect  - KVK 08079956  - IBAN NL25KNAB0257808868